Asfaltering av p-plasser

Skrevet av Rune Berge - 31 oktober 2022 - 0:20  -  Sist oppdatert 31 oktober 2022 - 10:11

Det blir utført asfaltering onsdag 2. november og torsdag 3. november i borettslaget som får konsekvenser for de som leier parkering hos oss. Vi skal fjerne gammel og ødelagt asfalt langs uteparkeringsplassene ved Enerhauggata 7 og deretter legge et nytt lag med asfalt. I tillegg skal innkjørselen til samtlige garasjeanlegg oppgraderes, noe som får konsekvenser for de som trenger tilgang til bilene i Smedgata-garasjen denne uken.

Arbeid som berører p-plasser ved Enerhaugplassen (E7)

Det skal asfalteres ved uteparkeringen på Enerhaugplassen langs husveggen til Enerhauggata 7. Onsdag 2. november går med til graving, komprimering og forberedelser. Deretter kan bilene parkere igjen på kvelden og så må de bort igjen tidlig neste dag (før klokken 08:00). Arbeidene avsluttes torsdag kveld dersom alt går etter planen.

Oppsummert tidspunkter E7:
Onsdag 2. november oppstart graving klokken 08:00 og avsluttes klokken 18:00.
Torsdag 3. november oppstart asfaltering klokken 08:00 og avsluttes klokken 20:00.

Arbeid som berører Smedgata-garasjen

Det skal graves og asfalteres ved innkjørselen til begge plan i Smedgata-garasjen. Onsdag 2. november går med til graving, komprimering og forberedelser. Torsdag 3. november er dagen for selve asfalteringen. I denne garasjen kan bilene stå parkert i garasjen under hele operasjonen, men de som skal benytte bilen må kjøre ut eller inn før klokken 8 på morgen. Det tillates ingen ut- eller innkjøring av garasjen før på ettermiddagen på dag 1. Det samme gjelder dag to – bilene må ut eller inn før klokken 8 og kommer ikke inn eller ut av garasjen før på kvelden.

Oppsummert tidspunkter Smedgata-garasjen:
Onsdag 2. november oppstart graving klokken 08:00 og avsluttes klokken 15:00.
Torsdag 3. november oppstart asfaltering klokken 08:00 og avsluttes klokken 18:00.

Vi gjør oppmerksom på at dette er veiledende tider og at det kan oppstå endringer. Dette er nødvendige arbeider som må gjennomføres før vinteren kommer og det blir for kaldt ute. Borettslaget beklager ulempene dette medfører for leietakere og beboere.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.