Asfaltering utsatt, fortsatt graving torsdag

Skrevet av Rune Berge - 2 november 2022 - 17:26  -  Sist oppdatert 2 november 2022 - 19:54

Den planlagte asfalteringen har blitt utsatt på ubestemt tid grunn av at det er meldt store nedbørsmengder de neste dagene. Det er selvsagt beklagelig, men entreprenøren mener det er nødvendig å finne ny tid dersom vi skal få til et fint sluttresultat. Gravingen har også tatt lengre tid enn forutsatt, noe som betyr at arbeidene fortsetter ved Enerhauggata 7 og i Smedgata på torsdag.

Arbeid som berører Smedgata-garasjen torsdag

Det skal graves ved innkjørselen til begge plan i Smedgata-garasjen og arbeidene ble dessverre ikke gjennomført som planlagt onsdag 2. november. Dermed vil torsdag 3. november gå med til graving, komprimering og forberedelser. I denne garasjen kan bilene stå parkert i garasjen under hele operasjonen, men de som skal benytte bilen må kjøre ut eller inn før klokken 8 på morgen. Det tillates ingen ut- eller innkjøring av garasjen før på ettermiddagen når garasjen åpner igjen for trafikk. Parkeringsplassene i Enerhauggata 7 kan benyttes fra og med torsdag kveld (etter kl 18) og frem til vi får beskjed om nytt tidspunkt for de gjenstående arbeidene.

Oppsummert tidspunkter Enerhauggata 7 og Smedgata-garasjen:
Torsdag 3. november oppstart graving ca klokken 08:00 og avsluttes innen klokken 18:00.

Vi minner om at asfalteringen har blitt utsatt, så vi må dessverre komme tilbake med nye datoer så snart det er bekreftet. Entreprenøren beklager ulempene dette medfører.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.