Balkonginnglassing

Skrevet av Rune Berge - 22 mars 2022 - 18:18  -  Sist oppdatert 22 mars 2022 - 18:20

Nå som våren er på vei er det mange beboere som begynner å planlegge utesesongen og klargjøring av balkongene. Vi minner om at borettslaget har en avtale med Lumon Norge som eneleverandør av innglassing til andelseiere som ønsker det. Årsaken til at vi har inngått en eksklusiv avtale om leveranse av balkonginnglassing med Lumon Norge er er at vi ønsker ett felles fasadeuttrykk i hele borettslaget.

Fra tid til annen sendes det ut flygeblader i postkassene våre fra konkurrerende firma som ønsker å tilby innglassing, men det er altså kun Lumon Norge som er godkjent av borettslaget og som kan benyttes.

Bør jeg vente med innglassing?

Vi minner om at oppgradering av fasadene våre er et av prosjektene som er høyt prioritert på vedlikeholdsplanen til borettslaget som Multiconsult presenterte for borettslaget i 2018. Du kan lese et redigert utdrag fra denne planen i en spesialutgave av Enern.

Et fremtidig prosjekt vedrørende oppgradering av fasadene våre vil mest sannsynlig inkludere bytte av vinduer og balkongdører, rehabilitering (og eventuelle endringer) av balkong, samt oppgradering av sluk/nedløp fra tak. På bakgrunn av dette kan vi derfor ikke garantere at dagens balkonginnglassing kan bestå. Andelseierne bes derfor vurderer hvorvidt det er økonomisk hensiktsmessig å installere balkonginnglassing nå.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.