Beboermøte om Brannveien og andre saker

Skrevet av Rune Berge - 12 januar 2017 - 12:56  -  Sist oppdatert 24 oktober 2017 - 20:15

Hold av 7. februar til beboermøte! Og litt om containere, heisplakater og utskifting av brannutstyr.

Beboermøte om Brannveien

Den 7. februar klokken 18 blir det beboermøte i St. Hallvards kirke (kirken midt på Enerhaugen). Da kommer arkitektfirmaet Lala Tøyen og presenterer planene de har utarbeidet på vegne av borettslaget vårt for veien som går på nedsiden av blokkene ut mot Grønland.

Vi anbefaler at du tar turen bortom og lar deg inspirere av forslagene de har å komme med for å skape en trygg og hyggelig atmosfære på området vårt. Vi vil også gjerne høre dine tanker om planene.

Utskifting av røykvarslere og brannslokkere

Trygg og Sikker kommer på oppsamlingsrunde til alle som ikke var hjemme da de gikk rundt den 30. januar fra klokken 8 til 12. Alle får varsel på døra si.

Bruk av containere

I sist runde der vi hadde containere ute, kastet mange ulovlige ting som maling og annet farlig avfall i begge containerne. Det førte til at vi måtte betale straffegebyrer like høye som leien i seg selv.

Vi i styret vil i første omgang forsøke med mer informasjon knyttet til bruken av containere før neste runde, men hvis det gjentar seg, kan vi bli nødt til å revurdere hele ordningen.

Heisplakater snart i mål

De lenge etterlengtede reviderte utgavene av heisplakatene er nå snart i mål, og vi regner med at oppdatert utseende i heisene vil være på plass om ikke lenge.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.