Betongprøver starter nå og fyringen stenges for sommeren

Skrevet av Rune Berge - 9 mai 2017 - 15:48  -  Sist oppdatert 24 oktober 2017 - 20:13

I løpet av denne uken (uke 19) starter prøvetakingen av betongen. Styret har vedtatt stenging av fyringsanlegget for sommeren. Takskurene skal rives. Vårrengjøringen er i gang.

Betongprøver starter

Fra og med 10. mai kommer det til å bli litt borring i ytterveggene i borettslaget. Det er firmaet som skal ta betongprøver som setter i gang og holder på de kommende ukene.

De trenger også å komme inn i enkelte leiligheter fra og med neste uke for å ta prøver på balkongen. Det vil bli gjort avtaler med de beboerne dette berører.

Firmaet kommer også til å bruke en lift i forbindelse med prøvene. Ikke få panikk om du plutselig ser et ansikt ut gjennom vinduet ditt.

Varmeanlegget stenges for sommeren

I henhold til fyringsforskriften har vi i styret vedtatt at varmen på Enerhaugen skrus av i løpet av en ukes tid. Når varmen forsvinner hvor vil variere litt fordi anlegget krever mange forskjellige operasjoner for å bli skrudd av. Derfor tar det noen dager å skru av alt sammen.

Badestigene som ble vedtatt på en generalforsamling en gang i tiden at skal stå på hele året, vil fortsatt holde koken gjennom sommeren.

Takskurene skal rives

Takskurene på toppen av E3, E5 og E7, eventuelt duenes rugekasse som de også kalles, skal rives. Vi har fått rivningen godkjent av kommunen. Styret jobber nå med å få på plass tilbud fra dem som skal utføre arbeidet.

Vårrengjøring i gang

Vinudsvask og annen vårrengjøring i fellesarealene er i gang, og skal være i mål til 17. mai.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.