Container

Borettslaget bestiller containere som alle beboerne kan bruke for å kvitte seg med ting en gang hvert kvartal.

I 2020 kommer det container til borettslaget på følgende datoer (NB – nye datoer lagt inn januar 2020):

  • 03.02 til 07.02 Blandet avfall + elektrisk avfall
  • 04.05 til 08.05 Blandet avfall + elektrisk avfall
  • 03.08 til 07.08 Blandet avfall + elektrisk avfall
  • 02.11 til 06.11 Blandet avfall + elektrisk avfall

Containerne står alltid fra mandag til fredag. Blir de fulle så bestiller vi tømming og det blir satt ut nye containere fortløpende. En stor og en mindre container blir plassert ved Enerhauggata 5 og tilsvarende i bakgården til Smedgata 32 og 34.

I de store containerne skal du kun kaste ordinært avfall. Den minste containeren er til elektrisk avfall (for eksempel lamper, brødristere, TV og annet elektrisk forbruksmateriell).

Malingsrester, løsemidler, brannslukningapparat o.l. regnes som farlig avfall. Dette må du ikke kaste i containere eller søppelsjakter, men levere som spesialavfall på nærmeste miljøstasjon. Borettslaget har ikke anledning til å samle inn farlig avfall fordi dette krever spesialutstyr og spesialbehandling.

Dersom elektrisk avfall feilaktig kastes i container for ordinært avfall eller farlig avfall kastes ulovlig i containerne medfører dette ekstra gebyrer og kostnader for borettslaget. I ytterste konsekvens kan dette føre til en reduksjon eller bortfall av dette populære containertilbudet i fremtiden.

Husk at det er mulig å levere avfall (inkludert farlig avfall) helt gratis på Kampen minigjenbruksstasjon eller Grønland/Tøyen mobile minigjenbruksstasjoner.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.