Ekstra forhåndsregler i Koronatider

Skrevet av Rune Berge - 16 mars 2020 - 13:46  -  Sist oppdatert 16 mars 2020 - 15:32

Borettslaget er opptatt av sikkerheten til både beboerne og de ansatte. Vi oppfordrer deg derfor til å følge rådene fra myndighetene og Oslo Kommune som oppdateres løpende.

For å ivareta helsen til både beboere og ansatte har vi satt inn noen midlertidige tiltak som gjelder inntil ny beskjed er gitt:

  • Åpent Styrerom på mandager der du som beboer vanligvis kan møte representanter fra styret er avlyst inntil videre. Styret er tilgjengelig på telefon: 923 02 123 (tast 1) og på e-post: styret@ebrl.no
  • Vaktmesterne vil for sin egen og andres helse begrense sin kontakt med beboere i den spesielle situasjonen vi er i. Det betyr at vaktmesterne ikke har anledning til å komme inn i beboere sine leiligheter med mindre det er absolutt nødvendig. Som absolutt nødvendig definerer vi for eksempel alvorlige lekkasjer på vann eller radiator.
  • Vi ønsker ikke besøk av beboere på vaktmesterkontoret i denne perioden. Vaktmester er i kontortid alltid tilgjengelig på e-post: vaktmester@ebrl.no eller telefon 923 02 123 (tast 2).

Det er flere i borettslaget enn normalt som er hjemme på dagtid: noen har hjemmekontor, andre er syke og enkelte har hjemmekarantene. Mange foreldre er både hjemme med barn og er på jobb på samme tid. Det er derfor viktig at vi tar vare på hverandre og at vi forsøker å redusere støy til et minimumsnivå. Det betyr at vi oppfordrer beboere som pusser opp til å ta litt ekstra hensyn til sine naboer og redusere støyende aktiviteter i den grad det er mulig. Vi ser helst at planlagte oppussingsprosjekter som ikke har startet enda vurderes utsatt som følge av den spesielle situasjonen med flere syke beboere og en endret arbeidssituasjon for mange beboere og deres familier.

Vi oppfordrer også beboerne til å hjelpe hverandre, men samtidig holde nødvendig avstand. Kanskje du kan hjelpe din nærmeste nabo med å handle inn dagligvarer de neste ukene? Husk også på at eldre og beboere med redusert immunforsvar er i risikogruppen og at vi derfor hjelper hverandre best med å holde god avstand og passe ekstra godt på håndhygienen.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.