Generalforsamling 2020 og forslagsfrist

Skrevet av Rune Berge - 6 januar 2020 - 19:35  -  Sist oppdatert 6 januar 2020 - 19:40

Det blir avholdt ordinær generalforsamling i Enerhaugen Borettslag tirsdag 28. april 2020. Hvis du har forslag til generalforsamlingen, må du sørge for at styret har mottatt dette senest søndag 9. februar 2020.

Hvorfor så tidlig frist for å sende inn forslag?

Selv om generalforsamlingen er i slutten av april så er det mange forberedelser som skal gjøres i forkant av denne. Styret skal blant annet behandle og ta stilling til alle forslag som kommer inn, noen saker må utredes og alt må legges inn i generalforsamlingsheftet som trykkes opp og sendes ut i god tid før møtet. Forslag til generalforsamlingen kan sendes inn hele året, men må være styret i hende innen fristen.

Slik sender du inn forslag
I forslaget ditt bør du:
  • skrive klart og tydelig hva du ønsker at generalforsamlingen skal ta stilling til
  • formulere et konkret forslag til vedtak som generalforsamlingen kan stemme over
  • send forslaget til styret@ebrl.no innen fristen som er satt til 9. februar 2020.

Hvis du vil sende forslaget ditt i posten, sender du det til «Enerhaugen Borettslag, Smedgata 32, 0651 Oslo». Pass på å postlegge det i tide til at det kommer frem innen fristen.

Hvis du vil ha hjelp til å formulere forslaget ditt, ta kontakt med styret i god tid før forslagsfristen. Styret er normalt tilgjengelig for beboerne hver mandag mellom kl 17 og 18 på kontoret i Smedgata 32, men det er også mulig å ta kontakt per e-post: styret@ebrl.no

Du får en formell innkalling med tid, sted og alle saksdokumentene når generalforsamlingen nærmer seg, men det er lurt å notere datoen i kalenderen allerede nå.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.