Varme på soveromssiden av høyblokkene fra 9. november

Skrevet av Rune Berge - 2 november 2020 - 20:35  -  Sist oppdatert 2 november 2020 - 20:37

Etter en nøye vurdering ble det på styremøtet i kveld, 02.11.20, vedtatt oppstart av fyringsanlegget på soveromssiden av blokkene fra og med mandag 9. november. Vaktmesterne vil derfor starte med å skru på varmeanlegget som dekker østsidene av blokkene, det som normalt omtales som soveromssiden fra og med denne datoen. Vær oppmerksom på at det kan ta noe tid før alle stigene er åpnet for varme.

Styret minner om at det kan være lurt å lufte radiator i oppstarten da det fort kan oppstå luftlommer i rørene som både lager ulyder (såkalte «surklelyder») og hindrer at anlegget gir full effekt.

Årsaken til at borettslaget avventer med å skru på hele anlegget med en gang er at fyring er en av de aller største utgiftene til borettslaget og styret følger retningslinjene for fyringsanlegget som sier at stuesiden settes på først. Styret ønsker med dette å bidra til at andelseierne reduserer kostnadene i den delen av perioden når anlegget er minst effektivt, nemlig i overgangsfasen mellom den varme og kalde sesongen.

Se ellers www.ebrl.no/fyring for mer informasjon om fyring i borettslaget.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.