Garasjerydding, el-biler og renhold

Skrevet av Rune Berge - 3 september 2017 - 19:25  -  Sist oppdatert 3 september 2017 - 19:26

I løpet av høsten skal garasjene ryddes og vaskes. Siste nytt om el-billading. Nytt anbud på renhold.

Rydding og feiing av garasjene

Rydding og feiing av garasjene blir gjennomført i løpet av høsten 2017.

Du som har en parkeringsplass er ansvarlig for å fjerne gjenstander som ikke hører hjemme garasjen, ellers blir dette kastet og du faktureres for kostnader forbundet med fjerning av avfall. Grunnen til at borettslaget ønsker gjenstander fjernet handler både om at garasjen skal rengjøres/spyles, samt hensynet til brannsikkerhet.

Elbil-lading i garasjene

Styret jobber med en plan for oppgradering av infrastrukturen for lading av elbiler i garasjene våre. Anbud er hentet inn fra flere leverandører og borettslaget samarbeider blant annet med Norsk Elbilforening for å finne løsninger som er fleksible og som kan utvides ved behov. Mer informasjon kommer så snart det foreligger en konkret plan og beslutning fra styret.

Renhold

Vi har satt i gang en anbudsrunde på renhold i borettslaget. Det er flere år siden det sist ble innhentet tilbud og det har kommet en del klager på renholdet det siste halvåret. Elite Service Partner som har avtale med borettslaget i dag er varslet om at vi sier opp dagens avtale og invitert til å delta i anbudsrunden. Styret har som mål at den nye renholdskontrakten skal være konkret og tydelig i oppdragsbeskrivelsen. Målsetningen er å lande en ny renholdsavtale i god tid før jul.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.