Hva skal skje med Brannveien?

Skrevet av Rune Berge - 15 februar 2017 - 9:58  -  Sist oppdatert 24 oktober 2017 - 20:15

På beboermøtet om Brannveien var det ulike syn som møttes da Lala Tøyen la frem sin studie av hva som er mulig å gjøre med Brannveien. Du kan påvirke det videre arbeidet.

Arkitektfirmaet Lala Tøyen la frem sin studie av hva som er mulig å gjøre med Brannveien. En slik studie er ikke en ferdig plan for hvordan Brannveien skal bli, men et forslag til hvilken retning vi bør jobbe videre med å løse Brannveien.

Det var Kari Tønseth fra Lala som la frem studien. Hun kunne fortelle om ulike måter vi kan aktivisere området for å få ønsket aktivitet der, til glede for både beboerne våre og nærmiljøet vårt. Forslaget inneholder både klatrevegg, dynamisk belysning, nytt dekke og åpning av området mot Åkebergveien. Les presentasjonen fra Lala her.

Nesten femti beboere møtte opp på beboermøtet. Diskusjonen var god, og det var både mange som støttet konseptet og mange som hadde innvendinger og spørsmål. Beboermøtet tok ingen beslutninger. Styret er takknemlige for både godt oppmøte og en åpenhjertig diskusjon.

Når styret nå skal jobbe videre med studien, vil vi gjerne ha med flere beboere på å utforme det endelige forslaget til hvordan Brannveien skal bli til slutt. Å sitte i referansegruppen tar ikke mye tid, men er veldig spennende hvis du er interessert i å tenke ut fremtidens løsninger. Send en e-post til heidi@ebrl.no og meld deg til referansegruppen innen 1. mars.

Andre prosjekter det går an å finne inspirasjon fra:

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.