Infoskjermer i hver blokk

Inngangspartiene våre har en infoskjerm som både styret, vaktmesterne og beboerne i borettslaget kan benytte aktivt. Enerhaugen Borettslag består av 472 leiligheter fordelt på fire høyblokker og to lavblokker og derfor skjer det også mye hos oss til enhver tid. Styret ønsker å gi deg som beboer oppdatert informasjon så raskt som mulig og nå så mange som mulig. På samme måte kan du som beboere enkelt nå ut til alle beboerne ved å sende en tekstmelding inn til skjermen.

­­Din melding på tavla?
For å få ut nabovarsel eller andre praktiske beskjeder til beboerne i din blokk så kan du benytte deg av muligheten til å publisere en melding på skjermen. Det gjør du ved å sende en SMS med kodeord (se under her) og din melding til telefonnummer 59 44 65 30 (ordinær SMS-takst).

Gyldige kodeord:
Enerhauggata 1: E1
Enerhauggata 3: E3
Enerhauggata 5: E5
Enerhauggata 7: E7
Smedgata 32: S32
Smedgata 34: S34
Til alle skjermene: EBRLALLE

Eksempel på SMS til tlfnr 59 44 65 30:
E7 Nabovarsel! Vi pusser opp badet mellom kl 8 og kl 16 i perioden 1. mars – 25. mars. Det blir lagt inn en støypause hver dag fra kl 12 – 14. Ta kontakt med oss ved spørsmål. Hilsen Kari og Ole i leilighet 16 700.

I forbindelse med etableringen av de nye skjermene i 2019 så ble det laget en egen artikkel med spørsmål og svar. Den kan du lese her.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.