Kabel-TV

Skrevet av Rune Berge - 28 april 2016 - 12:54  -  Sist oppdatert 2 november 2022 - 20:02

Telenor er leverandør av kabel-TV til borettslaget. Grunnpakken er inkludert i felleskostnadene til borettslaget og består for tiden av et rikt utvalg med de mest populære, norske TV-kanalene. I tillegg har hver andelsleilighet tilgang på 120 poeng som kan veksles inn i flere TV-kanaler og/eller et utvalg strømmetjenester som f.eks. Viaplay, HBO Max, TV2 etc. Se www.telenor.no for mer informasjon om kanaler, kanalvalg og dekoder.

Du kobler til TVen via en egen dekoder du har fått utdelt av Telenor. TV-signalene leveres på et såkalt coax-nett og dekoderen kobles til antennekontakten i stuen. Dekoderen, med modellbetegnelse «T-We Box 2», tilhører borettslaget og skal følge med leiligheten ved salg.

Hvis det oppstår feil på anlegget eller i forbindelse med andre praktiske spørsmål knyttet til TV-tilbudet kan du ringe 915 09 000 alle dager i åpningstiden. For mer informasjon om åpningstider til kundeservice og generell informasjon om tv-tilbudet, se www.telenor.no. Mangler det dekoder i leiligheten du har overtatt eller opplever du feil på utstyr? Ta kontakt med Telenor sitt kundesenter for å bestille ny dekoder (tlf 915 09 000).

Du har ikke lov til å gjøre inngrep i kabel-TV anlegget som å skru av dekselet på antennekontakten eller foreta om – eller tilkoplinger. Eventuelle feil som oppstår i din leilighet kan medføre forstyrrelser på signalene til andre beboere og i verste fall forårsake problemer i hele kabel-TV anlegget.

Ønsker du et annet TV-tilbud enn det Telenor leverer har du også mulighet til å få TV over fiber via vår internettleverandør OpenNet. Se www.opennet.no for informasjon og priser.

Vi gjør oppmerksom på at Telenor tilbyr også ulike tilleggstjenester og kanaler som ikke er inkludert i TV-pakken fra borettslaget. Forbruk ut over det som medfølger i grunnpakken til borettslaget beskrevet over her vil etterfaktureres av Telenor til den enkelte andelseier. 

Vi minner om at borettslaget har inngått en separat avtale for bredbånd. Internett i borettslaget leveres via fiber inn til hver leilighet og det er OBOS Opennet som er leverandør. Du finner mer informasjon om internettløsningen vår ved å trykke her.

Foto: Telenor Kabel-tv

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.