Kabel-TV

Skrevet av Rune Berge - 28 april 2016 - 12:54  -  Sist oppdatert 2 februar 2022 - 18:49

Telenor er leverandør av kabel-TV til borettslaget. Grunnpakken er inkludert i felleskostnadene til borettslaget og består for tiden av et rikt utvalg med de mest populære, norske TV-kanalene. I tillegg har hver andelsleilighet tilgang på 100 poeng som kan veksles inn i flere TV-kanaler og/eller et utvalg strømmetjenester som f.eks. Viaplay, Discovery + og HBO Max. Se www.telenor.no for mer informasjon om kanaler, kanalvalg og dekoder.

Du kobler til TVen via en egen dekoder du har fått utdelt av Telenor. TV-signalene leveres på et såkalt coax-nett og dekoderen kobles til antennekontakten i stuen. Dekoderen, med modellbetegnelse «T-We Box 2», tilhører borettslaget og skal følge med leiligheten ved salg.

Hvis det oppstår feil på anlegget eller i forbindelse med andre praktiske spørsmål knyttet til TV-tilbudet kan du ringe 915 09 000 alle dager i åpningstiden. For mer informasjon om åpningstider til kundeservice og generell informasjon om tv-tilbudet, se www.telenor.no. Mangler det dekoder i leiligheten du har overtatt eller opplever du feil på utstyr? Ta kontakt med Telenor sitt kundesenter for å bestille ny dekoder (tlf 915 09 000).

Du har ikke lov til å gjøre inngrep i kabel-TV anlegget som å skru av dekselet på antennekontakten eller foreta om – eller tilkoplinger. Eventuelle feil som oppstår i din leilighet kan medføre forstyrrelser på signalene til andre beboere og i verste fall forårsake problemer i hele kabel-TV anlegget.

Ønsker du et annet TV-tilbud enn det Telenor leverer har du også mulighet til å få TV over fiber via vår internettleverandør OpenNet. Se www.opennet.no for informasjon og priser.

Vi gjør oppmerksom på at Telenor tilbyr også ulike tilleggstjenester og kanaler som ikke er inkludert i TV-pakken fra borettslaget. Forbruk ut over det som medfølger i grunnpakken til borettslaget beskrevet over her vil etterfaktureres av Telenor til den enkelte andelseier. 

Vi minner om at borettslaget har inngått en separat avtale for bredbånd. Internett i borettslaget leveres via fiber inn til hver leilighet og det er OBOS Opennet som er leverandør. Du finner mer informasjon om internettløsningen vår ved å trykke her.

Foto: Telenor Kabel-tv

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.