Ledig næringslokale i Smedgata 32

Skrevet av Rune Berge - 20 november 2022 - 15:21  -  Sist oppdatert 20 november 2022 - 15:26

Det sørvendte næringslokalet i første etasje av Smedgata 32 har nylig blitt renovert og er klargjort for nye leietakere. Etter at fysioterapeuten som tidligere benyttet lokalet pensjonerte seg for noen år siden, har lokalet blitt leid ut på kortidskontrakter og nå er det klart for ny leietaker.

Lokalet som er på rundt 50 kvadratmeter har blitt totalrenovert i 2022 og er nå bygget om til en effektiv planløsning som vi mener dekker dagens behov. Det tidligere tekjøkkenet og tilhørende vegger har blitt revet slik at lokalet nå fremstår mer åpent og innbydende. Dette grepet mener vi bidrar til at lokalet blir enklere å innrede. En ny kjøkkenkrok i åpen løsning med integrert oppvaskmaskin, kjøleskap og mikrobølgeovn har blitt etablert i motsatt ende av lokalet. I tillegg har vi fått på plass nytt gulv, veggene har blitt etterisolert, ny ledbelysning er på plass i taket og samtlige overflater er nymalt i lyse farger.

Vi ønsker oss stabile leietakere i det lyse lokalet som kan skilte med fin utsikt mot sydøst og lynrask internettforbindelse. Leietakerne vil ha felles inngangsparti med vaktmesterkontoret og treningsstudioet, samt dele på toalett og dusjfasiliteter. Kjenner du noen som ønsker å leie et mindre næringslokale? Rommet egner seg både som kontor, showroom eller et lite lager.

Sjekk ut annonsen på Finn.no og ta kontakt med styret@ebrl.no for å komme på befaring eller dersom du har spørsmål til betingelsene.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.