Nøkler

Skrevet av Rune Berge - 28 april 2016 - 13:05  -  Sist oppdatert 6 september 2021 - 17:31

Borettslaget har et moderne og sikkert låsesystem fra den finske produsenten iLoq som åpner fellesdører og inngangsdører til de ulike blokkene i borettslaget. Som beboer trenger du kun én nøkkel for å åpne alle dører du skal ha tilgang til. Ønsker du flere nøkler enn de du har fått tildelt ved kjøp og overtakelse av leiligheten i borettslaget så er det selvsagt mulig å bestille ekstra nøkler som for tiden koster kr 300,- per stykk (pris gjeldende fra september 2021).

Gi beskjed dersom du mister nøkler
Dersom du mister en eller flere nøkler til borettslaget sine fellesdører er det viktig at vi får beskjed slik at disse kan bli sperret. En slik sperring kan senere oppheves dersom nøkkelen skulle komme til rette igjen. Det er viktig for sikkerheten til alle beboerne våre at nøkler som er borte blir fortløpende rapportert inn til vaktmester som iverksetter nødvendige rutiner for å forhindre uvedkommende adgang til byggene våre.

Hvordan går jeg frem for å bestille flere nøkler?
Fyll ut Bestillingsskjema for ekstra nøkler som sendes til vaktmester. Nøkkel/nøkler kan hentes på vaktmesterkontoret 2 virkedager etter bestilling eller etter avtale.

Slik betaler du for nøkler
Du kan betale med kort eller Vipps via denne linken. Husk å fremvise kvittering på gjennomført betaling ved henting av nøkkel. Dersom du velger dette alternativet i stedet for faktura slipper du å betale gebyret til OBOS.

Dersom du ikke har anledning til å benytte Vipps så kan vi tilby faktura i samarbeid med OBOS som et alternativ. Vi gjør deg oppmerksom på at OBOS belaster et gebyr pålydende kr 94,- per effektuerte bestilling.

Nøkler til sikringsskap
Nøkkel til sikringsskap kan kjøpes hos vaktmester eller hos din nærmeste jernvareforretning (f.eks. Jernia). Dette er en standardnøkkel som heter OLV. Nøkkelen koster kroner 300,- ved kjøp hos vaktmester. Her kan du også betale ved å benytte Vipps eller faktura fra OBOS (gebyr tilkommer ved faktura). Benytt linkene over her for bestilling og betaling.

Nøkler til postkasse
Alle postkassene i borettslaget har egen nøkkel og dersom du har bruk for en eller flere nøkler kan dette bestilles hos nærmeste låsesmed eller jernvareforretning. Husk å ta med eksisterende nøkkel for å få slipt opp en eller flere kopier. Dersom nøkkel er borte må låsesmed kontaktes for å få byttet låsen på postkassen. Kostnaden knyttet til bestilling av nye nøkler eller lås til postkasse er du som beboer selv ansvarlig for å dekke. Verken Posten eller borettslaget har ekstranøkler, så her må normalt låsesmed kontaktes. Borettslaget benytter normalt Aker Lås og Nøkkel og vi kan anbefale beboerne om å benytte dette selskapet. De kan kontaktes per telefon 987 07 707.

 

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.