Prisjustering internett og ny trådløs ruter

Skrevet av Rune Berge - 21 juli 2022 - 12:31  -  Sist oppdatert 24 juli 2022 - 23:21

Styret har nylig fornyet internettavtalen til borettslaget. Det betyr at OBOS Opennet fortsetter å levere internett over fiber til beboerne de neste tre årene. Leverandøren forplikter seg til å vedlikeholde og oppgradere borettslagets tekniske infrastruktur og fibersentral i den samme perioden. Dette vil sikre en stabil oppkobling og raskt internett til alle leilighetene våre.

Ny trådløs ruter til alle

Styret har i tillegg fremforhandlet nye betingelser som innebærer at samtlige leiligheter får mulighet til å bestille en kraftig, trådløs ruter, helt kostnadsfritt fra OBOS Opennet. Ruteren beboerne vil få tilbud om, med modellbetegnelsen eero 6, er tilpasset den nyeste Wi-fi 6-standarden. I tillegg til å sørge for sikker og rask trådløs tilkobling, har ruteren et moderne og tiltalende utseende og den tar liten plass.

Fra tid til annen får vi rapporter fra beboere som opplever dårlig forbindelse eller treg internettilkobling. Selv om vi har fiberlinjer inn til samtlige leiligheter med tilnærmet ubegrenset hastighet og kapasitet, skyldes slike problemer som oftest feil på lokalt utstyr eller beboernes egne rutere. Den trådløse ruteren fra OBOS Opennet gjør det enklere for leverandøren å feilsøke og utbedre eventuelle problemer raskt.

Andelseierne kan selv bestille den trådløs ruteren kostnadsfritt i løpet av høsten. Mer informasjon kommer snart.

Prisjustering fra 1. oktober

Den nye avtalen innebærer en prisjustering fra 1. oktober. Ny abonnementspris blir kroner 179 per måned, som tilsvarer en økning på 29 kroner per måned sammenlignet med i dag. Den nye prisen vil forøvrig være låst i avtaleperioden frem til høsten 2025. Den nye månedskostnaden fremkommer på husleiefaktura for oktober 2022.

Styret har ikke lykkes med å finne leverandører som kan matche eller tilby lavere priser med tilsvarende hastigheter (1000 / 1000 MBPS) og er derfor av den oppfatning at borettslaget fortsatt har svært konkurransedyktige betingelser.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.