Nye informasjonstavler til inngangspartiene

Skrevet av Rune Berge - 29 januar 2019 - 15:46  -  Sist oppdatert 29 januar 2019 - 15:46

Inngangspartiene våre blir i disse dager oppgradert med nye elektroniske informasjonstavler. Samtidig som de nye skjermene kommer på plass blir dagens oppslagstavler og korktavler fjernet.

Hva menes med digital informasjonskjerm?

Det blir montert en digital informasjonstavle som henger synlig inne i inngangspartiet til hver blokk. Dette er i praksis en digital oppslagstavle der styret, daglig leder og vaktmester kan informere løpende om saker som angår hele borettslaget, blokka eller f.eks. en enkelt stige. Her vil det blir publisert viktig informasjon som for eksempel kommende vedlikeholdsarbeider, stenging av varmtvann eller vannlekkasjer. I tillegg vil det bli lagt ut informasjon om kommende generalforsamlinger, beboermøter og fellesarrangementer i regi av borettslaget.

Beboere kan også legge ut oppslag og nabovarsel ved å sende en SMS til et eget telefonnummer som deretter blir publisert på TV-skjermen. Infoskjermen vil gjøre det enklere for borettslaget og beboerne å få ut relevant og viktig informasjon raskt. Særlig i forbindelse med større prosjekter de kommende årene vil dette være en viktig bidragsyter til å få ut informasjon til alle beboerne, også de som ikke benytter de andre elektroniske kanalene våre som www.ebrl.no eller Facebook-gruppen til borettslaget.

Byttehyllene blir midlertidig tatt bort

Byttehyllene blir tatt ned i forbindelse med noen omrokeringer i denne prosessen. Hyllene har blitt et populært tilbud blant mange av beboerne våre. Det er dessverre en utfordring at det tidvis samler seg mye søppel i og rundt hyllene og vi ønsker å finne en ny plassering som reduserer dette problemet. I tillegg ønsker vi å erstatte dagens hyller med en ny type som passer bedre inn i inngangspartiene våre.

Vi håper at disse endringene bidrar til at beboerne heretter får raskere informasjon om viktige endringer.

De første oppgraderingene skjer i februar, men vi blir dessverre nødt til å fjerne byttehyllene allerede nå. Mer praktisk informasjon kommer etter hvert.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.