Nytt hobbyrom i Smedgata 32

Skrevet av Rune Berge - 15 august 2022 - 17:56  -  Sist oppdatert 15 august 2022 - 18:05

Styret har i samarbeid med vaktmesterne lagt til rette for at det åpnes et hobbyrom i Smedgata som beboerne kan benytte seg av til maling, snekring og andre hobbyaktiviteter. Lokalet befinner seg i første underetasje i Smedgata 32, det som tidligere fungerte som fellesvaskeri i denne blokka. Rommet har god belysning, nødvendig ventilasjon og tilgang til vask med varmtvann og såpe.

Enkelt innredet

I første omgang har vi innredet lokalet enkelt med arbeidsbenker langs veggene, samt at det er satt av en del plass på gulvet for de som trenger det. I tillegg er det montert en rekke nye stikkontakter til beboernes arbeidsverktøy. Vi har ikke satt ut noen stoler i første omgang, men det ønsker vi å få på plass etter hvert. Kom gjerne med innspill til andre ting som burde være der. Et eget toalett finnes tilgjengelig utenfor lokalet i selve trappeoppgangen. Vi forutsetter at beboerne selv tar med seg nødvendig utstyr og verktøy.

Kontakt vaktmesterne for tilgang

Beboerne i Smedgata 32 har allerede tilgang til rommet, men alle andre kan ta kontakt med vaktmesterkontoret for å få tilgang på nøkler.

Et vedtak fra generalforsamlingen i 2021 om å åpne opp for hobbyaktiviteter i den gamle vaktmestersentralen i Enerhauggata 7 har skapt noen utfordringer fordi det har vist seg å være lite hensiktsmessig med den type aktiviteter her. Det skyldes at dette lokalet er mer komplekst fordi det blant annet inneholder en teknisk varmesentral for fjernvarme og at det vil medføre store investeringer og tilpasninger på grunn av krav til rømningsveier, ventilasjon, belysning, adkomst etc.. Styret mener at lokalet i Smedgata 32 vil være et fullverdig alternativ og ønsker nå beboerne velkommen.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.