Prisjustering tv og mer valgfrihet

Skrevet av Rune Berge - 12 februar 2020 - 21:15  -  Sist oppdatert 12 februar 2020 - 23:44

Fra 1. april 2020 vil prisen på TV-abonnementet til Enerhaugen Borettslag øke med 20 kroner per måned inkl. mva. per boenhet. Årets prisjustering tar i følge Telenor høyde for økt valgfrihet i tjenestene, innholdskostnader samt konsumprisindeksjusteringer. Det betyr at TV vil fra 1. april koste kr 190,- per måned. Den nye prisen blir automatisk justert på faktura for husleie fra april måned.

Mer valgfrihet og mulighet for strømmetjenester

Som et «plaster på såret» lover Telenor mer valgfrihet, fleksibilitet til å se innhold når og hvor du vil. En poengmodell er lansert nylig der alle beboerne selv kan velge hvilke kanaler og strømmetjenester som skal være inkludert i TV-tilbudet. Nytt av året er også at strømmetjenestene HBO Nordic og Viasat Film (Viaplay) kan velges som en del av TV-abonnementet.

Velg dine egne kanaler/innhold på Telenor.no

I abonnementet har alle beboerne 100 poeng tilgjengelig til fordeling. Oversikt over poengkostnader og alle valgmulighetene (TV-kanaler og strømmetjenester) finner du på «mine sider» (innlogging kreves).

På www.telenor.no logger du deg inn på «mine sider» og velger «TV». Her får du en oversikt over hvilke kanaler du har i dag og hva du har mulighet for å fjerne eller legge til. De mest populære, norske kanalene er inkludert for alle og kan ikke velges bort (f.eks. NRK, TV2, TV Norge og TV3). I tillegg kan du velge ditt eget innhold. Kanskje du ønsker flere sportskanaler, barnekanaler eller at du foretrekker strømmetjenesten HBO for å få tilgang til mange populære TV-serier?

Nytt brukergrensesnitt og app

Løpende oppgraderinger i brukergrensesnittet på dekodere og apper skal gjøre det enklere å finne og få anbefalt godt innhold blant TV-kanalene og strømmeinnholdet som finnes tilgjengelig. Har du Apple-TV? I så fall kan du laste ned Telenor sin T-We-app og du får tilgang til samme innhold som på den gamle dekoderen.

Trenger du hjelp til å velge nytt innhold eller innlogging til «mine sider»? Ring Telenor kundeservice på telefon 915 09 000.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.