Prisøkning kabel-tv fra april 2021

Skrevet av Rune Berge - 8 februar 2021 - 23:18  -  Sist oppdatert 8 februar 2021 - 23:30

Telenor varsler at prisen på TV-abonnementet øker med kr 30,- per måned/leilighet med virkning fra 1. april 2021. Den nye månedskostnaden er heretter kr 220,- per måned/leilighet og vil fremkomme på fakturaen for husleie som gjelder april. Prisjusteringen kommer i følge Telenor som følge av økte innholds- og distribusjonskostnader.

Selv om avtalen har økt vesentlig i pris de seneste årene er styret av den oppfatning at borettslaget fortsatt har en gunstig TV-avtale. Vi følger imidlertid nøye med på endringene som nå skjer i TV-markedet. Endrede seervaner og økt konkurranse har tvunget frem økt valgfrihet og nye abonnementsløsninger. Styret ønsker å sikre beboerne et best mulig tilbud og vurderer selvsagt også andre tilbydere enn Telenor. Dersom borettslaget på et tidspunkt bytter leverandør eller gjør vesentlige endringer på dagens TV-avtale vil dette bli formidlet til beboerne i god tid før endringene trer i kraft. 

Velg kanaler og innhold på Telenor.no

I TV-abonnementet fra Telenor har beboerne stor grad av valgfrihet i kanaler og strømmetjenester. Hver beboer har 100 poeng tilgjengelig til fordeling etter eget ønske. Oversikt over poengkostnader og alle valgmulighetene (TV-kanaler og strømmetjenester) finner du på «mine sider» (innlogging kreves).

På www.telenor.no logger du deg inn på «mine sider» og velger «TV». Her får du en oversikt over hvilke kanaler du har i dag og hva du har mulighet for å fjerne eller legge til. De mest populære, norske kanalene er inkludert for alle og kan ikke velges bort (f.eks. NRK, TV2, TV Norge og TV3). Kanskje du ønsker flere sportskanaler, barnekanaler eller strømmetjenester som HBO eller Viaplay?

Visste du at Telenor kabel-tv har en egen app?

Har du Apple-TV, Chromecast og smarttelefon? I så fall kan du laste ned Telenor sin T-We-app og du får tilgang til samme innhold som på den tradisjonelle dekoderen. Heretter kan du se TV både med og uten dekoder tilgjengelig.

Trenger du hjelp til å velge nye kanaler/innhold eller innlogging til «mine sider»? Ring Telenor kundeservice på telefon 915 09 000.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.