Protokoll fra årets generalforsamling er klar

Skrevet av Rune Berge - 19 april 2021 - 9:51  -  Sist oppdatert 19 april 2021 - 13:52

Med rekordhøy deltakelse som omfattet 275 andelseiere er den digitale generalforsamlingen nå avsluttet. Det betyr at 58 % av andelseierne deltok i løpet av det 8 dager lange årsmøtet. 98 % stemte digitalt og litt færre enn to prosent av andelseierne sendte inn papirstemmeseddel. 

Hele protokollen med alle detaljene kan lastes ned på Vibbo.no og du finner også en oversikt over alle tidligere innkallinger og protokoller på nettsiden vår: www.ebrl.no/generalforsamling/

Styret takker andelseierne for deltakelsen i årsmøtet og den fornyede tilliten som vi har fått. Styret vil nå konstituere seg og fortsette å jobbe for at Enerhaugen skal være et fint sted å bo.

Styret merket seg at det var mye debatt knyttet til saken om nedstenging av baderomsstigen. Selv om saken ble vedtatt i tråd med styrets innstilling med klart flertall så forstår vi at det er mange som har praktiske spørsmål om hvordan dette skal løses for de av dere som ikke har andre varmekilder på badet. Vi vil nå gå i gang med å se på gode løsninger som kan erstatte radiatorvarmen og innhente komplett tilbud, inkludert levering og montering. Mer informasjon og mulighet for bestilling kommer så snart det er klart.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.