Spørreundersøkelse om sykkelbruk og biler som trenger stikkontakt

Skrevet av Rune Berge - 26 januar 2017 - 18:51  -  Sist oppdatert 24 oktober 2017 - 20:14

Her er en spørreundersøkelse vi trenger at du svarer på i forbindelse med styrets planer for å forbedre sykkelparkeringen på Enerhaugen. Vi stiller også et par spørsmål om elbil og hybrid.

I denne saken finner du også litt info fra sist styremøte.

Spørreundersøkelse om sykkel, elbil og hybridbil

Gå gjennom stegene i undersøkelsen vår og svar på hvordan du bruker sykkel. Tilbakemeldingen din er viktig for at sykkelparkeringen skal bli bra (oppdatering 2. februar: undersøkelsen er nå avsluttet).

SMS-varsling

Når det skjer større ting i borettslaget, sender vi ut varsler på SMS. Får du ikke disse meldingene? Meld deg inn og få oppdateringer rett til mobilen din!

Litt om oppussing

Til tider er det svært populært å pusse opp i blokkene våre. Husk å alltid varsle dette i henhold til reglene, og hold deg til tidene som gjelder. Det er mange klager på støy fra oppussing – meld fra og vis hensyn når du pusser opp.

Vi minner også om at det er viktig å være forsiktig når man pusser opp, slik at man ikke for eksempel ender opp med å skade naboens leilighet.

Branntepper

Styret har fått et forslag om at vi skal kjøpe branntepper til leilighetene. Styret har nettopp sørget for det vi er pålagt etter reglene, og det er å sørge for forsvarlige røykvarslere og håndslokkere. Vi kommer ikke til å kjøpe inn branntepper, men vi anbefaler alle som ønsker å øke sikkerheten hos seg selv om å investere i et brannteppe.

Husk å rense sluket ditt og vedlikeholde rør

Sluk og rør inne i leiligheten din er ditt ansvar å vedlikeholde. Husk å utføre jevnlig vedlikehold spesielt av sluk.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.