Takk for at du tar hensyn

Skrevet av Rune Berge - 25 mars 2020 - 21:28  -  Sist oppdatert 25 mars 2020 - 23:41

På Enerhaugen bor vi tett og det er ekstra mange som er hjemme på dagtid som følge av Koronakrisen. Noen familier sjonglerer skole, barnehage og hjemmekontor – alt under samme tak. Andre er syke eller har satt seg selv i karantene. Det er derfor viktig at vi tar vare på hverandre og at vi reduserer støy til et minimumsnivå.

Styret oppfordrer beboere som pusser opp til å ta litt ekstra hensyn til sine naboer og redusere støyende aktiviteter i den grad det er mulig. Derfor håper vi at planlagte oppussingsprosjekter som ikke har startet enda vurderes utsatt som følge av den spesielle situasjonen vi er i. Vi er veldig takknemlig for alle som bidrar til å gjøre livet litt enklere for de som ikke har noe annet valg enn å holde seg hjemme.

Det har kommet mange fine bidrag og rørende henvendelser fra beboere som ønsker å hjelpe til med å handle matvarer, lage middag eller være en samtalepartner for naboer i denne vanskelige perioden. Takk for at du stiller opp og bidrar til å gjøre Enerhaugen til et fint sted å bo.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.