TV-innspilling på Enerhaugen

Skrevet av Rune Berge - 21 januar 2021 - 1:28  -  Sist oppdatert 25 januar 2021 - 16:23

Rubicon TV skal lage en ny sesong av HBO serien “Beforeigners”, og de vil spille inn flere scener i nabolaget vårt den 25., 26. og 28. januar. TV-produksjonen har fått tillatelse av styret i borettslaget og en av scenene skal blant annet delvis spilles inn i kjelleren i Enerhauggata 3.

Det vil bli en del folk, lysrigg og utstyr i området når det filmes. Det vil også være en ambulanse i utrykning i Enerhauggata (26. januar) samt bål på gangveien på nedsiden av blokk nummer 3 (25. januar). Denne er i forbindelse med filming og utføres av fagfolk tilknyttet produksjonen.

TV-innspillingen vil medføre noen konsekvenser for gateparkering og trafikkavvikling i Enerhauggata. Det vil nemlig ikke være mulig å ha biler parkert mellom Enerhauggt 3, 5 og 7 disse dagene (det gjelder begge sider av veien). Gata vil også sperres for gjennomkjøring i perioder med omkjøring via Jens Bjelkes gate og Sørligata. Produksjonsselskapet beklager ulempene dette medfører.

Trykk her for å lese nabovarselet fra Rubicon for mer detaljert informasjon om hva som skal skje og hvordan dette påvirker deg.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.