Spørreundersøkelse om TV-tilbudet i borettslaget

Skrevet av Rune Berge - 24 februar 2021 - 22:00  -  Sist oppdatert 26 februar 2021 - 8:53

Borettslaget har i dag en avtale om kabel-TV fra Telenor (tidl. Canal Digital). TV-løsningen til borettslaget er klar for reforhandling. Vi ønsker derfor å gjennomføre en kort spørreundersøkelse om TV-tilbudet i borettslaget for å forstå hva beboerne våre er opptatt av.

Trykk her for å svare på undersøkelsen.

Andelseiere som er 67 år eller eldre vil få tilsendt undersøkelsen på papir, men kan også velge å svare digitalt. Undersøkelse som besvares på papir leveres i postkassen til vaktmester og styret i Smedgata 32 (inngang ved barnehagen). Spørreundersøkelsen avsluttes 8. mars 2021.

Bakgrunn for undersøkelsen

I følge relativt ferske tall fra Norsk Mediebarometer har andelen som ser på lineær-TV (tradisjonelt fjernsyn) falt dramatisk fra 82 % i 2010 til kun 48 % i 2019. En slik nedgang på hele 34 prosentpoeng i løpet av en tiårsperiode viser at norske TV-vaner er i sterk endring.

Samtidig ser vi at borettslaget sitt TV-tilbud stadig går opp i pris og Telenor har nå varslet en økning på kroner 30 per måned/leilighet fra 1. april 2021, altså hele 16 % økning.

Styret ønsker å kartlegge hvor stor andel av beboerne som benytter seg av TV-tilbudet som per i dag er inkludert i husleien. Vi har derfor satt sammen en enkel undersøkelse som består av syv spørsmål. Svarene vi får fra beboerne vil være en del av totalvurderingen til styret om hvorvidt TV er en tjeneste som blir betalt via husleien som i dag, hvor omfattende tilbudet bør være eller om man heller bør gå over til individuelle løsninger.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.