Vaktmestertjeneste

Skrevet av Rune Berge - 28 april 2016 - 13:00  -  Sist oppdatert 5 september 2019 - 13:02

Vi er glade for at vi har dyktige og serviceinnstilte vaktmestere på Enerhaugen som står på til beste for borettslaget. De har varierte arbeidsoppgaver og bidrar til å vedlikeholde både bygningene og eiendommene våre. Har du for eksempel problemer med en radiator, mistenker lekkasje på rør eller oppdager skader eller mangler som angår fellesskapet så er vi glade for at du tar kontakt.

Haster det med å få hjelp?
Har du mistanke om lekkasjer eller skader som kan berøre flere leiligheter ber vi deg ta kontakt med vaktmesterne per telefon: 923 02 123. Denne telefonen besvares av vaktmester eller styret. Dersom det gjelder saker som kan vente litt så er det fint om du sender de en e-post: vaktmester@ebrl.no

Vaktmesterne tar ikke private oppdrag for beboerne
Vaktmesterne har ikke mulighet til å gjøre små og store private oppdrag i leiligheter på vegne av beboere, men de kommer gjerne på befaring for å gjøre en vurdering av eventuelle problemer som oppstår. Ved behov kan de bistå med å bestille en elektriker, rørlegger eller andre håndverkere som kjenner borettslaget vårt. Kostnadene for privat bruk av håndverkere som rekvireres av vaktmester vil selvsagt belastes den enkelte andelseieren dette gjelder.

For kontaktinformasjon til vaktmesterne og styret, se kontaktsidene våre.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.