Borettslaget går over til Vibbo-portalen

Skrevet av Rune Berge - 29 januar 2023 - 19:16  -  Sist oppdatert 29 januar 2023 - 19:16

Styret har besluttet å gå over til Vibbo-portalen: www.vibbo.no/enerhaugen. Løsningen er utviklet av OBOS og fungerer som en informasjonskanal, oppslagstavle for både styret og beboerne, elektronisk arkiv, plattform for å gjennomføre digitale og fysiske generalforsamlinger og den inneholder flere andre nyttige funksjoner.

Selv om borettslaget har hatt en profil på Vibbo i flere år, er det først nå i 2023 at vi tar den aktivt i bruk. Løsningen er enkel å bruke for både beboerne og styret. Deler av innholdet ligger åpent tilgjengelig, mens enkelte tjenester kan først nås etter at man har logget seg inn. Beboerne benytter bank-ID for å logge seg på tjenesten første gang. Vibbo finnes også som egen app som kan lastes ned til mobiltelefonen.

Vibbo erstatter nettsiden og Facebook-gruppen

Alle nyheter og viktige beskjeder vil heretter publiseres på Vibbo-portalen og infoskjermene i inngangspartiet. Det er Vibbo som benyttes som plattform for generalforsamlingen og her kan andelseierne laste opp forslag som de ønsker å ta opp i møtet og ha en dialog med styret underveis.

Vibbo har også en oppslagstavle og et lukket diskusjonsforum som er tilgjengelig for alle andelseiere og medboere. Vi håper dette kan bli en nyttig kanal for å komme i kontakt med andre i borettslaget og for å kunne diskutere relevante problemstillinger for beboerne. Facebook-gruppen vil etter hvert fases ut til fordel for Vibbo.

Det er enkelt å komme i kontakt med styret på Vibbo og plattformen legger til rette for enklere saksbehandling og kommunikasjon med beboerne. Målsetningen er at Vibbo skal bidra til at beboerne finner frem til riktig informasjon raskt, at det er enkelt å komme i kontakt med styret og fremme dialog med andre beboere i borettslaget.

Styret er fortsatt tilgjengelig på e-post i en begrenset periode inntil videre, men vi oppfordrer beboerne til å ta i bruk Vibbo allerede nå. Styret kan også nås på telefon eller per brev i postkassen i Smedgata 32.

Bli varslet om nye innlegg. Vi sender ut en e-post hver mandag. Det er gratis og du kan melde deg av når som helst.